LiNK Hradec Králové

Vyrůstá nosná konstrukce logistického parku

Stavební práce na prvním industriálním projektu pod křídly Linkcity jedou na plné obrátky a areál společnosti VCES v Hradci Králové se nezadržitelně mění v nový logistický park. Významnou událostí, která posunula výstavbu do další etapy, se stalo slavnostní vztyčení symbolického 1. sloupu nosné prefabrikované konstrukce. Akce se uskutečnila v pondělí 23. dubna 2018 za účasti realizačních týmů developera – společnosti Linkcity Czech Republic, stavebního zhotovitele – společnosti VCES a.s. a zástupců budoucích nájemců ze společností DACHSER a GEBRÜDER WEISS.

Logistický park nabídne více než 8.000 m2 pronajímatelné plochy třídy A. O většinu se podělí dva rozhodující nájemci. Řešení navržená na míru jejich potřebám oslovila německý DACHSER a rakouský GEBRÜDER WEISS – přední evropské poskytovatele logistických služeb.

LiNK Hradec Králové je navržen ve vysokém stupni zelené certifikace BREEAM a s využitím moderní technologie BIM. Použitá technologická řešení umožňují nejen snižovat provozní náklady na údržbu a správu nemovitosti, ale zároveň zlepšovat kvalitu pracovního prostředí pro zaměstnance ve skladech i administrativě. Jde mj. o dostatek denního světla, výhledy do zeleně, LED osvětlení apod. Před areálem nebude chybět ani autobusová zastávka pro zaměstnance.

Dokončení logistického parku je plánováno na září letošního roku a bude prvním z trojice aktuálně připravovaných logistických projektů. Společně s projekty v Olomouci a slovenské Nitře nabídne Linkcity pod značkou LiNK Logistic Industry více než 180.000 metrů čtverečních pronajímatelných ploch.

Kontakt pro média

Vladimír Ujec
PR manažer pr@vces.cz +420 602 176 163

Kontakt

VCES a.s. - centrála
Harfa Office Park
Českomoravská 2420/15
190 00 Praha 9

Upozornění: Zaznamenali jsme podvodné praktiky s vystavováním falešných objednávek znějících na jména společností skupiny Bouygues Construction! S ohledem na vzrůstající počet pokusů o takto podvodné jednání si Vás dovolujeme vyzvat k obezřetnosti a důsledné kontrole obdržených dokumentů:

  • Vždy věnujte maximální pozornost kontrole věcné správnosti objednávky/dokumentu.
  • Zkontrolujte, zda e-mailová adresa odesílatele zprávy končí doménou @vces.cz.
  • V případě pochybností nebo pokud obdržíte falešný e-mail, obraťte se na vaši obvyklou kontaktní osobu ve společnosti VCES nebo použijte kontaktní formulář na těchto webových stránkách.

Číst více