VCES a Linkcity věří v BIM

Společnost Linkcity Czech Republic se stala novým členem České odborné rady pro BIM. Jako důkaz důvěry v BIM se Linkcity rozhodlo využívat tuto metodiku na všech svých developerských projektech.

Linkcity se v oblasti využívání modelů BIM připojuje ke zkušenější sesterské společnosti VCES. Po pilotním projektu rezidenčního bydlení Chrudimpark, který Linkcity realizovalo právě prostřednictvím modelu BIM, tím významně rozšiřuje portfolio takto řízených projektů celé skupiny.

Metodika BIM nabízí různé možnosti využití. Od optimalizace projekčních prací díky 3D modelování na menších projektech jako je rezidence Chrudimpark, až po koordinaci všech stavebních činností a profesí na rozsáhlých a komplexních stavbách typu Nové lakovny pro Jaguar – Land Rover, kterou společnost VCES právě dokončuje v Nitře. Standardem se již pomalu stává i využití modelů BIM v rozšířené a virtuální realitě. Model tak plní úlohu efektivního nástroje pro prezentaci projektu klientovi i realizačnímu týmu na stavbě.

Kontakt pro média

Vladimír Ujec
PR manažer pr@vces.cz +420 602 176 163

Kontakt

VCES a.s. - centrála
Harfa Office Park
Českomoravská 2420/15
190 00 Praha 9

Upozornění: Zaznamenali jsme podvodné praktiky s vystavováním falešných objednávek znějících na jména společností skupiny Bouygues Construction! S ohledem na vzrůstající počet pokusů o takto podvodné jednání si Vás dovolujeme vyzvat k obezřetnosti a důsledné kontrole obdržených dokumentů:

  • Vždy věnujte maximální pozornost kontrole věcné správnosti objednávky/dokumentu.
  • Zkontrolujte, zda e-mailová adresa odesílatele zprávy končí doménou @vces.cz.
  • V případě pochybností nebo pokud obdržíte falešný e-mail, obraťte se na vaši obvyklou kontaktní osobu ve společnosti VCES nebo použijte kontaktní formulář na těchto webových stránkách.

Číst více