Bytový dům Jerlín je dokončen

Výstavba Rezidence Chrudimpark pokračuje další etapou

Developer Linkcity a stavební společnost VCES dokončili v pořadí již druhý bytový dům rezidenčního projektu Chrudimpark. Ten vyrůstá v těsné blízkosti centra Chrudimi a v budoucnu vytvoří rozsáhlý rezidenční komplex s nabídkou moderního bydlení v těsné blízkosti Městského parku.

O úspěšnosti projektu svědčí skvělé prodejní výsledky. „Ještě před dokončením výstavby bytového domu Jerlín byla většina z 23 bytů prodána. Mimořádný zájem jsme zaznamenali především u bytových jednotek s dispozicemi 2+kk, ty jsou beznadějně vyprodány. Proto jsme v další etapě vyšli vstříc přání našich klientů a upravili dispozice bytového domu,“ uvádí Martin Vymazal, manažer projektu ze společnosti Linkcity. „Dům bude opět šestipodlažní, ale díky většímu počtu žádaných bytů kategorie 2+kk nabídne tentokrát 28 bytových jednotek. Jeho výstavba začíná v těchto dnech a architektonicky naváže právě na Jerlín,“ doplňuje Martin Vymazal.Výstavba Rezidence Chrudimpark pokračuje další etapou

Sousedící park se stal inspirací pro jména jednotlivých bytových domů a této tradici zůstane věrný i třetí objekt, který ponese jméno Jinan. Jeho dokončení je naplánováno na prosinec 2018 a přehled volných bytů si můžete prohlédnout na www.chrudimpark.cz. Souběžně je připravována i výstavba 4. bytového domu, který nově nabídne i dvě nebytové jednotky.

Kontakt pro média

Vladimír Ujec
PR manažer pr@vces.cz +420 602 176 163

Kontakt

VCES a.s. - centrála
Harfa Office Park
Českomoravská 2420/15
190 00 Praha 9

Upozornění: Zaznamenali jsme podvodné praktiky s vystavováním falešných objednávek znějících na jména společností skupiny Bouygues Construction! S ohledem na vzrůstající počet pokusů o takto podvodné jednání si Vás dovolujeme vyzvat k obezřetnosti a důsledné kontrole obdržených dokumentů:

  • Vždy věnujte maximální pozornost kontrole věcné správnosti objednávky/dokumentu.
  • Zkontrolujte, zda e-mailová adresa odesílatele zprávy končí doménou @vces.cz.
  • V případě pochybností nebo pokud obdržíte falešný e-mail, obraťte se na vaši obvyklou kontaktní osobu ve společnosti VCES nebo použijte kontaktní formulář na těchto webových stránkách.

Číst více