Aspira Business Centre

Společnost VCES se podílí na výstavbě nové kancelářské budovy v Praze

Od června 2016 vyrůstá v Nových Butovicích nová administrativní budova společnosti Livesport. Specializovaný útvar monolitických konstrukcí společnosti VCES pro ni zajistí kompletní dodávku železobetonového skeletu. Není to jeho první počin v této lokalitě. V minulosti již úspěšně realizoval nosnou konstrukci sousední budovy – Explora Business Centre.

Společnost VCES má na výstavbu přibližně 10 měsíců. Do konce dubna 2017 postaví nosnou konstrukci budovy se třemi podzemními a jedenácti nadzemními podlažími (z toho užitných 10 podlaží a 11. s technickými místnostmi), na kterou vynaloží 11 762 m3 betonu a 1 629 t ocelové výztuže. Všechny její prvky splní zvýšené nároky na pohledovou kvalitu, spodní část konstrukce bude řešena technologií tzv. bílé vany. Zajímavým architektonickým detailem se stanou nosné sloupy ve tvaru písmene ”V” z vymývaného betonu v 1. NP.

Aspira Business Centre nabídne celkem 18 000 m2 kancelářských ploch, 264 parkovacích míst včetně dobíjecích stanic pro elektromobily a zázemí pro cyklisty, retailové atrium v přízemí s možností pořádání výstav, ale i restauraci a konferenční sál až pro 100 hostů. Společnost Livesport plánuje budovu dokončit v listopadu 2017. Autorem projektu je Studio acht.

Kontakt pro média

Vladimír Ujec
PR manažer pr@vces.cz +420 602 176 163

Kontakt

VCES a.s. - centrála
Harfa Office Park
Českomoravská 2420/15
190 00 Praha 9

Upozornění: Zaznamenali jsme podvodné praktiky s vystavováním falešných objednávek znějících na jména společností skupiny Bouygues Construction! S ohledem na vzrůstající počet pokusů o takto podvodné jednání si Vás dovolujeme vyzvat k obezřetnosti a důsledné kontrole obdržených dokumentů:

  • Vždy věnujte maximální pozornost kontrole věcné správnosti objednávky/dokumentu.
  • Zkontrolujte, zda e-mailová adresa odesílatele zprávy končí doménou @vces.cz.
  • V případě pochybností nebo pokud obdržíte falešný e-mail, obraťte se na vaši obvyklou kontaktní osobu ve společnosti VCES nebo použijte kontaktní formulář na těchto webových stránkách.

Číst více